1 grusht majdanoz, plus disa gjethe të copëtuara për dekor
75 g shqeme pa kripë
2 lugë vaj ulliri ekstra të virgjër
50 g parmixhano të grirë
1 thelpi të madh hudhre, të prerë
1.Gatuani makaronat duke ndjekur udhëzimet e paketimit.
2.Ndërkohë, vendosni specat, majdanozin, shqemet, hudhrën dhe vajin e ullirit në një përpunues të vogël ushqimi dhe frulojini sa të fitohet një pastë. Pastaj shtojini parmixhanon.
3.Kullojini makaronat dhe hidhini në tiganin ku keni salcën.
4.Përziejini dhe ngrohini butësisht për 1 min, pastaj spërkateni me pak majdanoz të copëtuar dhe shërbejeni.
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Komento