Sugjerojmë:

Patate të mbushura me spinaq dhe argjinare

6 patate të mëdha, të lara dhe të pastruara
Vaj perimesh
Kripë, Piper i zi
4 pako krem djathi, i zbutur
Krem kosi
Mocarela
Djathë parmixhano
1 kuti me argjinare të konservuar
Spinaq i copëtuar
1 thelpi hudhër

1.Ngroheni furrën në 170 gradë.
2.Shponi të gjitha patatet me pirun dhe lyejini me vaj, kripë dhe piper.
3.Piqni për 1 orë deri në 1 orë 15 minuta, derisa patatet të priten lehtë.Ndërkohë, mbushini me spinaq dhe argjinare.
4.Në një tas të madh, përzierini përbërësit e mbetur derisa të kombinohen në mënyrë të barabartë. Shtoni kripë dhe piper për shije.
5.Kur patatet të jenë zbutur çajini në fund secilën dhe brenda mbushini me përzierjen e spinaqit dhe argjinares.
6.Kthejini në furrë dhe piqini edhe për 10-15 minuta, derisa djathi në mbushje është shkrirë.

Lini një koment