Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Një recetë tepër e veçantë e shijimit të patateve me perimet tuaja të preferuara....
Në një tigan me vaj ulliri skuqni qepën e grirë imët, përreth 5 minuta derisa të bëhet tërësisht transparente.
Shtoni 1 patate të zakonshme të grirë imët, hudhrat e copëtuara, pak mustardë dhe pak piper të kuq.
I përzieni mirë dhe shtoni 1 gotë lëng perimesh. I lini të ziejnë për 10 minuta.
Ndërkohë në një tenxhere tjetër vendosni për të zierë patatet e ëmbla me pak kripë.
Transferojeni mbushjen në një blender dhe bëjeni kremoze. Shtoni 1 lugë gjelle uthull molle dhe pak kripë.
E kaloni salcën në një tas. Sipër i shtoni kërpudhat e skuqura dhe brokolin e zierë.
Mbushni me to patatet e ëmbla të prera përgjysmë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment