1.Si fillim vëmë ujin të vlojë për makaronat. 2.Pasi uji të ketë valuar vemë makaronat të ziejnë. 3.Marrim përbërësit që të përgatitim salcën me avokado. 4.Në një blender hedhim avokadon, hudhrën, borzilokun, lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 5.Gjatë procesit të përzierjes shtojmë ngadalë vajin e ullirit. 6.Pasi të kemi kulluar pastat u shtojmë salcën […]
1.Si fillim vëmë ujin të vlojë për makaronat.
2.Pasi uji të ketë valuar vemë makaronat të ziejnë.
3.Marrim përbërësit që të përgatitim salcën me avokado.
4.Në një blender hedhim avokadon, hudhrën, borzilokun, lëngun e limonit, kripën dhe piperin.
5.Gjatë procesit të përzierjes shtojmë ngadalë vajin e ullirit.
6.Pasi të kemi kulluar pastat u shtojmë salcën e përgatitur bashkë me domatet e vogla dhe misrin.
7.Shërbejini të ngrohta.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Komento