1.Si fillim vëmë ujin të vlojë për makaronat. 2.Pasi uji të ketë valuar vemë makaronat të ziejnë. 3.Marrim përbërësit që të përgatitim salcën me avokado. 4.Në një blender hedhim avokadon, hudhrën, borzilokun, lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 5.Gjatë procesit të përzierjes shtojmë ngadalë vajin e ullirit. 6.Pasi të kemi kulluar pastat u shtojmë salcën […]
1.Si fillim vëmë ujin të vlojë për makaronat.
2.Pasi uji të ketë valuar vemë makaronat të ziejnë.
3.Marrim përbërësit që të përgatitim salcën me avokado.
4.Në një blender hedhim avokadon, hudhrën, borzilokun, lëngun e limonit, kripën dhe piperin.
5.Gjatë procesit të përzierjes shtojmë ngadalë vajin e ullirit.
6.Pasi të kemi kulluar pastat u shtojmë salcën e përgatitur bashkë me domatet e vogla dhe misrin.
7.Shërbejini të ngrohta.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento