Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Ngrohni furrën në 200 ° C dhe lyeni me vaj një tavë pjekjeje me gjalpë.
Roston me fara pishe, hiqeni nga tigani,priyeni dhe vendoseni mënjanë.
Shtoni hudher dhe qepë në vaj të nxehtë.
Shtoni spinaqin dhe lereni të skuqet.
Për shije shtoni kripë, piper të zi dhe arrëmyshk.
Hiqeni nga nxehtësia, lereni të ftohet.
Miksoni spinaqin me fara pishe dhe gorgonzola.
Mbushni kanellonit me përzierjen e spinaqit dhe vendosini ato në pjatën e përgatitur.
Shkrini gjalpin në një tenxhere dhe shtoni miell.
Shtoni qumështin dhe përzijini mirë së bashku që të mos formohen gunga.
Shtoni djathin, kripë, piper të zi dhe arrëmyshk.
Hidh salcë mbi kannellonit dhe piqini për rreth 30 minuta.
Hiqini nga furra dhe shërbejeni.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment