Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Shpesh kemi nevojë për pjata të reja në menunë tonë, në mënyrë që ushqimi të mbetet pjesa më e bukur e ditës. Pjatat që provojmë duhet të jenë të larmishme,plot ngjyra që të kombinojnë frutat dhe perimet më të mira të stinës. Neps.al, por edhe një sërë faqesh të tjera, shqiptare apo të huaja, kohët e fundit i kanë ardhur në punë shumë amvisave.
Pyetjes së tyre të mundimshme se ‘çfarë të ha për drekë ose darkë’ i vjen në ndihmë edhe SnapFood. Ky aplikacion shkarkohet tërësisht falas nga telefoni juaj dhe do të ketë po të njëjtën rëndësi sikurse aplikacionet e tjera që keni aktualisht.
Momentalisht ky aplikacion është i vlefshëm vetëm për ata që jetojnë në kryeqytet (pra Tiranë). Pasi keni shkarkuar aplikacionin dhe jeni regjistruar më të dhënat tuaja, brenda do të njiheni me një numër të madh restorantesh. Më të mirat në vend (duhet theksuar kjo pjesë me krenari).
Menuja, fotot dhe çmimet përkatëse për secilën pjatë janë mëse transparente.
Sot zgjidh restorant ‘Mama’s Bistro Tirana’ dhe me një klik porosit “Pakeri me ragu derri i egër”.
View this post on InstagramA post shared by snapfood.al (@snapfood.al) on
Brenda pak minutave, kjo pjatë e shijshme do të jetë në adresën tënde falë motorristëve të SnapFood.
Bëje jetën më të lehtë duke zgjedhur SnapFood!/neps.al
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment