1.Në një tigan ngrohjen mesatare, shkrini gjalpin.
2.Shtoni qepët, karrotat dhe hot dog-ët dhe gatuajini deri sa qepët të bëhen të tejdukshme 3-5 minuta.
3.Shtoni hudhrën dhe gatuajeni rreth 1 minutë.
4.Shtoni vajin e susamit në tigan dhe lereni të nxehet 1 minutë pastaj shtoni orizin dhe gatuajeni për 3 minuta.
5.Shtoni orizin në një anë të tiganit dhe shtoni vezët.
6.Pastaj shtoni bizelet dhe salcën e sojes dhe përzijini për të kombinuar.
7.Sherbejeni me qepët jeshile sipër.
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Lini një koment