Nuk është lojë: Snapfood të dhuron para pas ҫdo porosie!

Me Snapfood, për herë të parë në Shqipëri mund të porosisësh ushqim dhe të fitosh para. Falë opsionit Cashback, pas ҫdo porosie ti merr mbrapsht një pjesë të parave që ke shpenzuar.

Si funksionon?

Fare e thjeshtë: Bëj një porosi në aplikacion siҫ ke bërë gjithmonë. Në momentin që e përfundon porosinë, aplikacioni të tregon sa para ke marrë mbrapsht.

Në Snapfood përdoruesit ndahen të tre nivele në varësi të shpeshtësisë që kryejnë porosi dhe sa më shumë porosi të kryesh e të rritesh në nivele, aq më e lartë është përqindja e parave që merr mbrapsht.

Si t’i përdor paratë?

Në llogarinë tuaj në Snapfood do të gjeni opsionin “Kuleta”. Në këtë kuletë, do të grumbullohen pas ҫdo porosie paratë që ju merrni nga Snapfood dhe këto para ju mund t’i përdorni në ҫdo moment brenda aplikacionit.

Për ҫdo porosi të re që ju bëni, keni mundësinë të përdorni sipas dëshirës paratë që keni në kuletën virtuale, duke kursyer kështu paratë që keni në kuletën tuaj fizike.

Vetëm në Snapfood, ti shpërblehesh për ҫdo porosi!

Kliko linkun për të shkarkuar applikacionin https://snapfood.al/download-app

Lini një koment