Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Hidhni vajin në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare.
2.Gatuani specin dhe qepën derisa të zbuten (rreth 3-4 minuta) dhe shtoni salçiçet e pulës.
3.Përdorni një shpatull për ta ndarë atë në copa të vogla ndërsa gatuhet.
4.Kur salçiçet nuk janë më rozë, shtoni hudhër, erëza italiane, kripë dhe piper dhe gatuajeni 1 minutë.
5.Shtoni njoki, lëng pule dhe domate dhe lërini të ziejnë në zjarr mesatar. Mbulojeni tenxheren dhe ziejini derisa njokit të jetë zbutur (rreth 5 minuta).
6.Hiqeni kapakun, përzieni spinaqin dhe parmixhanon dhe mbulojeni që spinaqi të zbutet pak.
7.Shërbejeni.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment