Në tryezën e Luana Vjollcës: Si të gatuani ushqimin e preferuar të moderatores

Ushqimet janë dashuria më e madhe , pa të cilën askush nuk jeton dot. Dhe veç kësaj të gjithë kanë një ushqim të preferuar pas të cilit “vdesin” sa herë e kanë në tavolinë. Edhe moderatorja e famshme shqiptare Luana Vjollca ka zbuluar ushqimin e preferuar pa të cilin nuk jeton dot dhe janë pikërisht pastat me salcë makaronash dhe djathë parmixhano.

Që edhe ju të gatuani pasta si moderatorja recetën e gjeni mëposhtë:

Ingredientët

  • 150 gr makarona të shkurtra
  • 1 qepë
  • Salcë domatesh me erëza
  • Djathë parmixhano
  • Vaj
  • Kripë

Udhëzimet

1

Në një tenxhere me ujë të valuar hidhni makaronat të zihen sipas udhëzimeve të paketimit.

2

Ndërkohë në tigan hidhni pak vaj për ngrohje dhe shtoni brenda qepën e grirë.

3

Pasi qepa ka marrë ngjyrë shtoni salcën me erëza dhe lerini të gatuhet për 5 minuta.

4

Hidhni makaronat tek salca dhe përzijini mirë sa makaronat të vishen me salcë.

5

Sherbejini të ngrohta me djathë parmixhano të grirë sipër.

Lini një koment