Sugjerojmë:

Në Snapfood merr para pa u lodhur fare! Fito pa limit duke ftuar miqtë të bëjnë porosi

Në Snapfood shtohen mundësitë për të fituar! Tashmë, përveҫ parave që mund të fitoni duke ftuar miqtë tuaj të regjistrohen në aplikacion (lexo këtu), ju mund të fitoni para nga porositë që ata bëjnë.

Është fare e thjeshtë. Tek llogaria juaj, klikoni mbi opsionin Fto dhe Fito dhe shtypni butonin Fito. Duke dërguar një ftesë, ju ftoni një nga miqtë tuaj që janë pjesë e Snapfood që të bëjë një porosi, ose pse jo dhe një Snapfooder që ende nuk e njihni, sa për të provuar fatin.

Orari në të cilin personi tjetër do të bëjë porosinë, përcakton se sa do të fitoni. Nëse ai do të porosisë brenda fashës orare 10:30-12:00 ose 15:30-19:30, ju do të përfitoni në kuletën tuaj 2% të vlerës së porosisë. Nëse porosia bëhet jashtë këtyre orareve, ju përfitoni 1% të vlerës. Këto para depozitohen në kuletën tuaj dhe mund t’i përdorni në ҫdo moment për të bërë porosi në aplikacion. Personi tjetër ndërkohë, do të fitojë cashback (duke marrë para mbrapsht në varësi të nivelit në të cilin ndodhet) për porosinë e tij ndaj të dy palët dilni të fituara.

Kujdes! Ka disa rregulla…

Së pari, ju mund të dërgoni ftesa për porosi ҫdo 1 orë. Pra nëse keni miq dhe fat mjaftueshëm, mund të bëni dhe 24 ftesa brenda një dite dhe të fitoni pafund.

Së dyti, personi të cilit i dërgoni ftesë, duhet ta bëjë porosinë brenda 24 orëve në mënyrë që ju të përfitoni nga porosia e tij.

Shkarko aplikacionin dhe fito duke shijuar ushqim të mirë dhe duke u argëtuar: https://snapfood.al/download-app

Lini një koment