1.Në një enë shtoni të bardhat e vezëve dhe i rrihni mirë. Më pas shtoni të verdhat dhe i përzieni sërish. 2.Tani shtoni specat, domaten e prerë kubik, koperin e grimcuar, pak kripë, piper dhe hudhrën. 3.I përzieni me një lugë druri dhe më pas e kaloni mbushjen në tavën specifike për muffins. 4.Sipër secilës […]
1.Në një enë shtoni të bardhat e vezëve dhe i rrihni mirë. Më pas shtoni të verdhat dhe i përzieni sërish.
2.Tani shtoni specat, domaten e prerë kubik, koperin e grimcuar, pak kripë, piper dhe hudhrën.
3.I përzieni me një lugë druri dhe më pas e kaloni mbushjen në tavën specifike për muffins.
4.Sipër secilës shtoni pak djathë të grirë çedar.
5.E fusni në furrë për 20 minuta në 200 grade. Shijojini!
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
1. Përgatitja e Mbushjes: Në një enë të madhe, përzieni spinaqin e grirë, djathin, vezët e rrahura dhe qepën e grirë. Shtoni kripë dhe piper sipas shijes. Përzieni mirë derisa të bashkohen të gjithë përbërësit. 2. Përgatitja e Petëve:...
Komento