1.Në një enë shtoni të bardhat e vezëve dhe i rrihni mirë. Më pas shtoni të verdhat dhe i përzieni sërish. 2.Tani shtoni specat, domaten e prerë kubik, koperin e grimcuar, pak kripë, piper dhe hudhrën. 3.I përzieni me një lugë druri dhe më pas e kaloni mbushjen në tavën specifike për muffins. 4.Sipër secilës […]
1.Në një enë shtoni të bardhat e vezëve dhe i rrihni mirë. Më pas shtoni të verdhat dhe i përzieni sërish.
2.Tani shtoni specat, domaten e prerë kubik, koperin e grimcuar, pak kripë, piper dhe hudhrën.
3.I përzieni me një lugë druri dhe më pas e kaloni mbushjen në tavën specifike për muffins.
4.Sipër secilës shtoni pak djathë të grirë çedar.
5.E fusni në furrë për 20 minuta në 200 grade. Shijojini!
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Komento