Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
1.Ngroheni furrën në 175 gradë C.
2.Lyeni me vaj tavën për muffins .
3.Në një tas të madh, përzieni së bashku miellin, sheqerin, sodën e pjekjes, kanellën dhe kripën.
4.Shtoni karrotat, rrush të thatë, arra, kokosin dhe mollën.
5.Në një tas të veçantë, rrihni së bashku vezët, vajin dhe vaniljen.
6.Përzieni përzierjen e vezës në përzierjen e karrotave / miellit, derisa të laget.
7.Përgatitni copat e muffins në gota dhe hidheni në tavën e posaçme për muffins.
8.Piqini në furrë të nxehur për 20 minuta.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment