Risotto me shparg dhe pançetë
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Në një tas të madh, kombinoni pesë përbërësit e parë.
Shtoni mishin e pulës duke e përzierë lehtë.
Ndajeni në katër copëza dhe në formë ovale.
Në një tigan të vogël, hidhni fasulet dhe domatet mbi nxehtësinë mesatare, për 8-10 minuta duke e nxitur herë pas here.
Hiqini nga nxehtësia dhe shtoni majdanoz.
Vërini të katër copat të piqen mbi nxehtësi të mesme derisa termometri të shkojë 165 °C , 4-5 minuta në secilin krah.
Shërbejeni me përzierjen e orizit dhe fasuleve.
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Lyejmë me miell copat e kofshës së viçit dhe i skuqim në vaj ulliri dhe gjalpë, derisa të marrin një ngjyrë të artë nga të gjitha anët. I vendosim mënjanë. Në të njëjtin tigan, shtojmë qepën, karrotat dhe selinonë...
Fillimisht, kofshët e pulës i fërkojmë mirë me kripën e trashë dhe i lëmë në frigorifer për të paktën 12 orë ose gjatë gjithë natës për t’u marinuar. Ky proces i ndihmon të marrin një shije të thellë dhe...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment