Sugjerojmë:

Mish derri me perime të pjekura

2 lugë çaji vaj ulliri
Mish derri
1 qepë të kuqe të prerë hollë
1/2 filxhan ujë
1/3 filxhan sheqer kaf
1/4 filxhan uthull balsamike
2 lugë çaji salcë soje
2 karafil hudhër
Piper i zi

1.Në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare hidhni vajin të nxehet.

2.Futeni mishin të skuqe deri sa të marrë ngjyrë të artë.

3.Hidhni qepët e kuqe të grira në një tenxhere.

4.Shtoni mishin e derrit , mbulojeni me kapak dhe lereni të gatuhet për disa minuta.

5.Bëni salcën: Në një tigan të vogël kombinoni ujë, sheqer, uthull balsamike, salcë soje dhe hudhër.

6.Shtoni kripë dhe piper dhe përzijini për të kombinuar.

7.Gjatë minutave të fundit të gatimit të mishit shtoni salcën dhe lereni të gatuhet.

8.Priteni mishin në feta dhe shërbejeni me perime të pjekura.

Lini një koment