Me Snapfood, fiton para duke ngrënë! Ja ҫ’duhet të dini

I keni parasysh ato lajmërimet që duken gati utopike ku thuhet se mund të fitoni para për të fjetur gjumë për ndonjë eksperiment të caktuar? Kemi një akoma më të mirë për ju: Mund të fitoni para duke ngrënë ushqim! Një gjë të tillë e ka bërë të mundur Snapfood, aplikacioni i shpërndarjes së ushqimit që për herë të parë në treg ka prezantuar opsionin Cashback për ҫdo porosi të kryer.

Ҫfarë është cashback?

Cashback nga anglishtja do të thotë “Merr para mbrapsh”, që nënkupton se për ҫdo porosi që ju kryeni në aplikacionin Snapfood, merrni mrapsh një shumë të caktuar lekësh që depozitohen në kuletën tuaj virtuale. Kujdes! Nuk bëhet fjalë për pikë të fituara, por për para të vërteta të cilat mund t’i përdorni sipas dëshirës suaj në brendësi të aplikacionit.

Si fitohen paratë?

Në varësi të numrit të porosive që ka kryer, ҫdo përdorues i Snapfood merr një status: Silver, Gold ose Platinium. Ky status, përcakton gjithashtu dhe përqindjen e parave që ti merr mbrapsh për ҫdo porosi.

Në nivelin Silver, përdoruesi merr mbrapsh 1% të vlerës së porosisë, në nivelin Gold merr 2% ndërsa në nivelin Platinium merr mbrapsh 3% të vlerës. Për të ruajtur statusin e fituar, duhet të kryeni të paktën një porosi në javë dhe kështu do të mund të vijoni të përfitoni shpërblimet që Snapfood ju dhuron.

Për të parë gjendjen e kreditit të grumbulluar, mjafton të shkoni në llogarinë tuaj dhe të klikoni mbi opsionin Kuleta.

Atje do të njiheni me statusin tuaj, shumën e parave që keni përfituar deri më tani dhe historikun e cashback-ut me detaje nga ҫdo porosi e kryer.

Ke kryer disa kohë më parë porosi në Snapfood? Hape njëherë kuletën, mbase do të kesh një surprizë… si paratë e gjetura në xhepin e një xhakete të vjetër!

Ti që nuk e ke shkarkuar akoma aplikacionin, ҫfarë po pret? Kliko tani në https://snapfood.al/download-app

Lini një koment