Nxehni furrën në 220C. Vendosni një tenxhere me ujë të ziejë, më pas ziejini petët e lazanjës për rreth 5 minuta derisa të zbuten, por jo të gatuhen. Shpëlajini me ujë të ftohtë dhe më pas spërkatini me pak vaj që të mos ngjiten.
Ndërkohë ngrohni vajin në një tigan të madh dhe më pas skuqni qepën. Pas 3 minutash, shtoni kungujt dhe hudhrat dhe vazhdoni t’i skuqni derisa kungulli të jetë zbutur dhe të marrë ngjyrë të gjelbër të ndezur. Përzieni 2/3 e rikotës dhe cheddar-it, më pas i rregulloni sipas dëshirës me kripë. Ngroheni salcën e domates në mikrovalë për 2 minuta në të lartë derisa të nxehet.
Në një enë të madhe pjekjeje shtrojmë lazanjat, duke filluar me gjysmën e përzierjes së kungujve, më pas makaronat dhe më pas salcën e domates. Përsëriteni, sipër lyejini me copa nga rikota e mbetur, më pas shpërndajeni me pjesën tjetër të cheddar-it. Piqini në raftin e sipërm për rreth 10 minuta derisa makaronat të zbuten dhe djathi të marrë ngjyrë të artë.
Me Snapfood, përveçse nuk nuk të duhet të shqetësohesh më për vaktin tënd të ardhshëm, tashmë nuk duhet të shqetësohesh as për portofolin sepse fare mirë mund ta lësh në shtëpi. Dhe kjo nuk vlen vetëm për porositë që...
Inflacioni përfundimisht nuk është shaka! A e keni vënë re sa shpejt fluturon rroga qëkur ka nisur rritja e çmimeve duke filluar nga karburanti e deri aty ku na dhemb më shumë: tek ushqimet. Ndaj çdo mundësi që na...
Vitet e universitetit mund të jenë një sprovë e madhe për studentët nga pikëpamja financiare, pas shumë prej tyre që në këtë fazë nisin të menaxhojnë për herë të parë paratë dhe kuptojnë se ndonjëherë, edhe një qindarkë e...
Komento