Nxehni furrën në 220C. Vendosni një tenxhere me ujë të ziejë, më pas ziejini petët e lazanjës për rreth 5 minuta derisa të zbuten, por jo të gatuhen. Shpëlajini me ujë të ftohtë dhe më pas spërkatini me pak vaj që të mos ngjiten.
Ndërkohë ngrohni vajin në një tigan të madh dhe më pas skuqni qepën. Pas 3 minutash, shtoni kungujt dhe hudhrat dhe vazhdoni t’i skuqni derisa kungulli të jetë zbutur dhe të marrë ngjyrë të gjelbër të ndezur. Përzieni 2/3 e rikotës dhe cheddar-it, më pas i rregulloni sipas dëshirës me kripë. Ngroheni salcën e domates në mikrovalë për 2 minuta në të lartë derisa të nxehet.
Në një enë të madhe pjekjeje shtrojmë lazanjat, duke filluar me gjysmën e përzierjes së kungujve, më pas makaronat dhe më pas salcën e domates. Përsëriteni, sipër lyejini me copa nga rikota e mbetur, më pas shpërndajeni me pjesën tjetër të cheddar-it. Piqini në raftin e sipërm për rreth 10 minuta derisa makaronat të zbuten dhe djathi të marrë ngjyrë të artë.
Në aplikacionin Snapfood, çdo student mund të regjistrohet me kartën e tij të studentit dhe të përfitojë bonuse, ulje për porositë e shumë privilegje! Sapo regjistrohet në aplikacion, secili student përfiton një bonus prej 100 lekësh që depozitohet në...
Kushtojini të paktën gjysmë ore në ditë aktivitetit fizik, të përshtatshëm si për humbjen e peshës ashtu edhe për zgjatjen e jetës suaj. Aktiviteti fizik, në fakt, e bën atë më të lehtë nga shumë këndvështrime, si dhe promovon...
Për shumicën prej nesh është bërë tepër e vështirë (thuajse e pamundur) të gatuash në shtëpi për shkak të kohës së kufizuar dhe impenjimeve të shumta. Po, të ndjejmë kur thua se ta do shpirti të hash diçka të...
Komento