Sugjerojmë:

Kunguj të mbushur me mish pule, ullinj, domate dhe djathë

1.Ngroheni furrën në 180 gradë.

2.Merrni kungujt e njomë dhe lërini brenda në një tas.

3.Më pas vendoseni në një tavë pjekje dhe lyejeni me vaj ulliri dhe shtoni me kripë dhe piper. Piqini 12 deri 15 minuta.

4.Në një tigan të madh mbi nxehtësi mesatare, hidhni vajin e ullirit.

5.Shtoni qepë dhe lereni të skuqet deri sa të zbutet, rreth 5 minuta. Shtoni hudhër dhe lereni për një minutë.

6.Pastaj hidhni kungujt dhe lereni rreth 2 minuta.

7.Shtoni mishin e pulës, domatet, ullinjtë dhe rigonin dhe përziejeni herë pas here për rreth 5 minuta.

8.Merrni përzierjen e mishit të pulës dhe futeni brenda kungullit bashkë me djathin me feta.

9.Piqeni derisa kungulli i njomë të zbutet dhe djathi të shkrihet.

10.Shtrydhni limon mbi kungujt dhe zbukurojeni me kastravec dhe kopër dhe shërbejeni të ngrohtë.

Lini një koment