Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Ngroheni furrën në 200 gradë .
Shpëlani mishin e pulës dhe thajeni me letër.
Kombinoni mustardë, hudhër, borzilok dhe shurup panje në një tas të vogël.
Përhapni rreth 1 1/2 lugë mustardë në mënyrë të barabartë në krye të çdo kofshë pule, duke qenë të kujdesshëm për të mbuluar sa më shumë sipërfaqe të jetë e mundur për të formuar një kore.
Hidheni mishin në një pjatë pjekje dhe piqeni për 45-50 minuta, ose deri sa përzierja e mustardës ka formuar një kore dhe është ngurtësuar pak, dhe lëngjet janë të qarta kur pula është shpuar.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment