Kofshë pule me salcë mustarde

Koha e përgatitjes: 10 min Koha e gatimit: 45 min

Ingredientët

  • 4 kofshë pule
  • 2 lugë kokrra të kuqe mustardë franceze
  • 2 lugë mustardë
  • 1 karafil hudher të grirë
  • 1/2 lugë çaji borzilok
  • 2 lugë shurup panje

Udhëzimet

1

Ngroheni furrën në 200 gradë .

2

Shpëlani mishin e pulës dhe thajeni me letër.

3

Kombinoni mustardë, hudhër, borzilok dhe shurup panje në një tas të vogël.

4

Përhapni rreth 1 1/2 lugë mustardë në mënyrë të barabartë në krye të çdo kofshë pule, duke qenë të kujdesshëm për të mbuluar sa më shumë sipërfaqe të jetë e mundur për të formuar një kore.

5

Hidheni mishin në një pjatë pjekje dhe piqeni për 45-50 minuta, ose deri sa përzierja e mustardës ka formuar një kore dhe është ngurtësuar pak, dhe lëngjet janë të qarta kur pula është shpuar.

Lini një koment