Nga
">Fundim Gjepali8 Nëntor, 2020 Lexoje për 1 minutë
Kërpudha me vezë
2 gota kërpudha
Piper
Kripë
Vaj
2 vezë të ziera, të prera në rende
Djathë kackavall të grirë
1.Kerpudhat nese jane te fresketa, pastrohen dhe grihen ne fleteza te holla,kurse nese jane te marinuara vetem i kullojme nga lengu i tyre.
2.Pastaj ne nje tigan hedhim vajin dhe e nxejme dhe ne te qesim kerpudhat derisa te zbuten dhe te avullojne lengun qe leshojne.
3.Pastaj shtojme kripen ,piperin dhe vegeten dhe specin djeges (sipas deshires ).Pasi te jene zbutur mjaftueshem kete mase e rendisim ne nje ene te qelqit zjarr rezistuese dhe mbi te hedhim vezet e ziera te grira ne rende dhe majonezen.
4.Siper hedhim djathin kackavall te grire ne fleta te holla dhe e veme ne furre te nxehete edhe per 5 minuta.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment