Sugjerojmë:

Keni dëgjuar për mëngjesin Sheepherder? Kjo është receta

3-4 shirita proshutë, e copëtuar imët
1 qepë e mesme, e copëtuar
Patate të prera imët
8 vezë të mëdha
1 gotë djathë cheddar të copëtuar
1/2 lugë çaji kripë
1/4 lugë çaji piper

1.Në një tigan të madh, gatuani proshutën dhe qepën mbi nxehtësinë mesatare deri sa proshuta të jetë skuqur.

2.Hiqeni proshutën nga tigani dhe shtoni patatet.

3.Gatuajini mbi nxehtësi mesatare rreth 10 minuta.

4.Me anë të një luge krijoni 8 hapësira dhe hidhni nga një vezë tek secila.

5.Hidhuni kripë e piper për shije dhe vendosini tiganit një kapak.

6.Lërini të gatuhen për rreth 10 minuta.

7.Hiqni kapakun dhe spërkateni me djathë. Pasi djathi të shkrijë, sherbejeni.

Lini një koment