Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
1.Në një enë rrihni vezët me sheqerin. Shtoni gjalpin, xhinxherin, vaniljen, sheqerin, lëngun e limonit, lëkurën e grirë të një limoni, fryrësin e ëmbëlsirave, kripën. 2.Në fund shtoni miellin e situr. Trazojeni mirë masën. 3.E vendosni brumin e përgatitur në një formë specifike keku. E fusni në furrë për 50 minuta në temperaturë 180 gradë […]
1.Në një enë rrihni vezët me sheqerin. Shtoni gjalpin, xhinxherin, vaniljen, sheqerin, lëngun e limonit, lëkurën e grirë të një limoni, fryrësin e ëmbëlsirave, kripën.
2.Në fund shtoni miellin e situr. Trazojeni mirë masën.
3.E vendosni brumin e përgatitur në një formë specifike keku. E fusni në furrë për 50 minuta në temperaturë 180 gradë Celsius.
4.Keku është gati. Ju bëftë mirë!
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento