Yummy! Tortë me çokollatë
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Pritini gjokset e pulës në copa të vogla, duhet të merrni afërsisht 15 copë për gjoks. Hidhni peston në një enë dhe përziejini së bashku me pulën derisa të mbulohet e gjitha. Hidhni thërrimet e bukës në një qese të madhe ngrirjeje.
Shtoni copat e pulës në qese dhe tundeni mirë. Shtroni letër pjekjeje në një tavë, më pas vendosni copat e pulës, duke u siguruar që asnjëra prej tyre të mos prekë tjetrën. Vendoseni në ngrirje dhe, kur të jetë ngrirë e ngurtë, hiqni fletën e pjekjes dhe ruajeni në një enë.
Për të gatuar, ngrohni furrën në 220C. Hidhni pak vaj në një tepsi të cekët, aq sa të mbulohet. Tavën e vendosim në furrë dhe e lëmë të nxehet për 5 minuta. Hidheni pulën në fletë dhe kthejeni në furrë për 10-15 minuta derisa të jetë krokante.
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Së pari, përgatisim salcën Cezar duke përzier majonezën, lëngun e limonit, hudhrën e shtypur, mustardën, kripën dhe piperin në një enë të vogël. Në një tas të madh, përziejmë gjethet e prera të sallatës me gjoksin e pjekur të...
Gjokset e pulës i marinojmë me lëng limoni, lëkurë të grirë limoni, hudhër të shtypur, rozmarinë dhe vaj ulliri. I lëmë të marinohen për rreth 30 minuta në frigorifer për të marrë shije më të thellë. Në një tigan...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento