Sugjerojmë:

Ka një mënyrë për të porositur ushqim FALAS, pa paguar asnjë qindarkë!

Nëse kënaqësia jote më e madhe në jetë është ushqimi i mirë, atëherë urime, sepse po të prezantojmë kënaqësinë tënde të dytë më të madhe në jetë: ushqimin falas!

Jo, nuk është një shaka apo ndonjë lojë e çuditshme por në Snapfood, ti mundesh vërtetë të porosisësh ushqimet e tua të preferuara pa paguar asnjë qindarkë. Kjo falë kreditit që ti mund të grumbullosh në aplikacion duke ftuar miqtë e tu të bëhen pjesë e Snapfood.

Nëpërmjet opsionit Fto dhe Fito që gjendet tek Llogaria jote, ti mund të fitosh deri në 1000 lekë brenda pak orësh falë çdo miku që regjistrohet në aplikacion me kodin tënd.

Ti ke 5 ftesa në dispozicion që mund t’i dërgosh çdo 1 orë dhe çdo regjistrim me referim, të sjell ty dhe miqve të tu nga 200 lekë në kuletë. Pra për 5 orë, ti mund të bësh fare lehtë 1000 lekë, të cilat mund t’i përdorësh në Snapfood për të porositur ç’të të dojë zemra.

Dhe kjo vlen për të gjithë përdoruesit e thjeshtë, pasi për Snapfoodies besnikë, privilegjet janë edhe më të mëdha, siç janë ftesat pa limit. Por për këtë do të flasim një herë tjetër.

Lini një koment