Sugjerojmë:

Hurma arabie të mbushura me krem dhe stika të grira

Veshtiresia
E lehtë
Koha gatimit
10 minuta
Sugjerohet për:
Kalori:
20 hurma arabie
125 gr maskarpone
150 gr stika të grira
2 lugë gjelle mjaltë

Prejini hurmat në gjysmë pa i ndarë tërësisht dhe hiqini bërthamën.

Secilën mbusheni me një majë luge stika dhe mbushini bollshëm me krem maskarpone.

Spërkatini sipër me stika të grira dhe mjaltë.

Komento