Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Ngroheni furrën në 375 gradë.
Përdorni një thikë të mprehtë për të ndarë në feta çdo fileto pule horizontalisht për të formuar një xhep.
Fërkoni pulën me vaj në të dyja anët, pastaj shtoni kripë, piper, pluhur hudhre, paprikë, dhe erëzat dhe përdorni gishtat për të marinuar mishin e pulës.
Hapni xhepin dhe vendosni dy feta djathi provolone, pastaj 3-4 copa shparguj dhe së fundi shtoni me 1 / 4 djathë parmixhano dhe mbylleni xhepin me kunj.
Shkrini gjalpin në një tigan të madh në nxehtësi mesatare.
Sapo të shkrihet gjalpi, shtoni mjaltin.
Menjëherë shtoni mishin dhe gatuajeni për rreth 2 minuta sa të marrë ngjyrë kafe, pastaj gatuajeni 2 minuta dhe në anën tjetër.
Shtoni disa feta limoni mbi mishin.
Piqni në furrë të nxehtë për 15-25 minuta derisa djathi është shkrirë dhe shpargujt janë zbutur.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment