Në një tigan të madh në nxehtësi mesatare, ngrohni vajin. E rregullojmë pulën nga të dyja anët me kripë dhe piper, më pas e shtojmë në tigan dhe e kaurdisim derisa të marrë ngjyrë të artë, 5 minuta për anë. Hiqeni nga tigani dhe lërini mënjanë në një pjatë.
Në të njëjtën tigan shtoni gjalpin dhe shkrijeni, më pas shtoni qepën, karotën, selinon dhe kërpudhat dhe gatuajini derisa të zbuten për 5 minuta. Shtoni miellin dhe gatuajeni për 1 minutë. Hidhni verën dhe me një spatul kruani tiganin që të shkëputen grimcat e ngjitura. Lëreni derisa vera të pakësohet deri në gjysmë, rreth 7 minuta.
Shtoni lëngun dhe panën dhe i spërkatni me majdanoz, trumzë dhe kripë e piper. Shtoni pulën përsëri në tigan dhe lëreni derisa pula të jetë gatuar dhe salca të trashet, 15 minuta.
Privilegjet që përfiton falë përdorimit të Snapfood, tashmë nuk i ke vetëm kur porosit ushqimin që të të vijë në shtëpi, zyrë apo kudo ku je. Tashmë mund të përfitosh edhe kur shkon për të konsumuar një vakt në...
Sigurisht që ushqimi që të vjen gati në rehatinë e shtëpisë shijon më së miri, por nuk do të zëvendësojë dot kurrë daljet me miqtë apo familjarët në restorant, në një ambient ndryshe, rrethuar me njerëz të rinj. Ndaj...
Nëse je një përdorues i rregullt i Snapfood, gjasat janë që ke kaluar në nivele më të larta se ai fillestar që është Silver. Tashmë ti mund të jesh në nivelin Gold ose Platinum, ku përfiton respektivisht 2% dhe...
Komento