Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
1.Nxehni 2 lugë vaj ulliri në një tenxhere mbi nxehtësinë mesatare.
2.Shtoni hudhër dhe gatuajeni rreth 15 sekonda.
3.Shtoni sallatën jeshile dhe gatuajeni rreth 2 minuta.
4.Shtoni një majë lugë kripë.
5.Shtoni supë pule, fasule dhe djathë parmixhano.
6.Mbulojeni dhe ziejni derisa fasulet të nxehen, rreth 5 minuta.Shtoni kripë dhe piper, për shije.
7.Shërbejeni me bukë dhe vaj ulliri sipër.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment