Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: Mafishe

Marengë me fëstëk dhe fruta pylli

Ngroheni furrën në 140C. Shtroni një tavë me letër pjekjeje. Vendosni  fëstëkët në një tavë pjekjeje të cekët dhe piqini në furrë për rreth 7-10 minuta derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendoseni në një procesor ushqimi dhe procesojini...

Tarta e gjyshes me limon dhe mafishe

Ngrohni furrën në 175 gradë C. Për të bërë mbushjen me limon: Në një tenxhere të mesme, përzieni së bashku 1 gotë sheqer, miell, niseshten dhe kripën. Përzieni ujin, lëngun e limonit dhe lëkurën e limonit. Gatuajini në zjarr...

Receta e mafisheve që të shkrihen në gojë

1.Në një enë rrihni të bardhat e vezëve me lëngun e limonit. I trazoni mirë me një rrahës elektrik. 2.Gradualisht shtoni sheqerin. Në fund shtoni ngjyruesin. E përzieni edhe njëherë masën dhe e kaloni në një qese pasticerie. 3.Merrni...