Arkiva e etiketave: kuba akulli

Kura e thjeshtë që do ju shpëtojë nga djegia...

Me frekuentimin e plazhit një ndër problemet kryesore që lind, është edhe djegia e lëkurës. Kjo vjen nga mbiekspozimi i tepërt ndaj rrezeve të diellit dhe nga mos-mbrojtja me krem. Dermatologët këto kohë janë vazhdimisht në përpjekje e sipër...