Arkiva e etiketave: bark i sheshte

Këto janë ushqimet që duhet të shmangni nëse doni...

Kush nuk e ëndërron një bark të sheshtë? Ai është një ndër pjesët më të vështira për t’u arritur edhe nëse qendroni më orë të tëra në palestër.  Të ndjekurit ushtrimet e duhura dhe përditë, ushqimi i duhur dhe...