Arkiva e etiketave: ananasi

Burimet më të mira të vitaminës C dhe pse...

Shumica e njerëzve mendojnë se marrja e vitaminës C, lidhet ngushtë me portokallin. Në fakt kjo nuk është 100% e vërtetë. Nga një portokall ju merrni 70 mg vitaminë C dhe sipas studimeve rezulton se ky nuk është fruti...

Të gjithë e keni ngrënë ananasin gabim. Ja videoja...

Një video që po bëhet virale në Internet, i ka çmendur të gjithë. E gjitha lidhet me mënyrën sesi duhet ngrënë ananasi dhe që mesa duket ne e paskemi bërë gabim gjatë gjithë kohës. Oh Ananas, ti je i...