Kush do Pasta Carbonara?
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Sugjerojmë:
Bëni një pelte luleshtrydhe duke ngrohur purenë e luleshtrydheve dhe përzierjen e sheqerit me agar- agar.
Hidheni atë në formën e kupolës dhe lereni të freskohet.
Bëni kremin e mangos duke përzier të gjithë përbërësit dhe mbështilleni me kremin, pastaj jepini formën e kubeve.
Bëni brumin e sipërfaqes duke përzierë përbërësit e mësipërm.
Brumin bëjeni në role dhe priteni në formë të rrumbullakëta, pastaj piqeni.
Pasi të ftohet peltja e luleshtrydhes dhe brumi të piqet vendosni kubet e mangos mbi pelten dhe shoqërojeni me brumin.
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
Në një tenxhere, shkrijmë gjalpin dhe skuqim qepën dhe hudhrën derisa të zbuten. Shtojmë miellin dhe e përziejmë për disa minuta derisa të marrë ngjyrë të lehtë kafe. Gradualisht shtojmë lëngun e perimeve dhe e përziejmë derisa të trashet....
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment