Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
1.Në një tas mesatar rrihni së bashku mustardën, lëngun e limonit, majonezën, hudhrën dhe tulin e sardeleve.
2.Shtoni djathin parmixhano, ¼ lugë çaji piper. I përzieni të gjitha bashkë dhe i lini mënjanë.
3.Në një tenxhere me ujë e kripë zieni pastat për 10 minuta. Më pas i kulloni dhe i transferoni në një tas të madh.
4.Prisni gjethet e lakrës imët dhe ia shtoni pastave. Shtoni gjoksin e pulës të prerë në copa të vogla.
5.Në fund i shtoni salcën që përgatitët dhe i përzieni mirë. Shtoni edhe djathin parmixhano.
6.Shërbejeni menjëherë. Ju bëftë mirë!
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment