Shëndet

E hani shumë mishin e kuq? Ja nga çfarë rrezikohet shëndeti yt

Nuk bëhet fjalë për mos ta ngrënë mishin e kuq, më tepër sesa tek sasia që konsumoni.

Studime të shumta kanë treguar, se ngrënia tej mase e mishit të kuq, rrit moshën biologjike të një personi.

11 Things That Make Your Body Age Faster

Kjo ndodh, sepse kjo lloj e të ngrënit, rrit në gjak nivelin e një elementi që quhet serum fosfati. Ky është shkaktari kryesor për sëmundjen kronike të veshkave.

Mënyra më e mirë për të shmangur pasojat negative është të ekuilibroni dietën tuaj dhe të mos përjashtoni llojet e tjera të ushqimeve, veçanërisht frutat dhe perimet./neps.al 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply