Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Çokollatat tuaja të preferuara tanimë mund t'i përgatisni vetë falë recetës që Neps ju sjell më poshtë. Ndajeni edhe me miqtë tuaj!
Fillimisht shkrijmë çokollatën me banjomari. Në një tas përziejmë vezët, sheqerin pluhur, sheqerin vanilje, gjalpin dhe i trazojmë mirë deri sa të na formohet një masë kremoze.
Shtojmë lëngun e portokallit. I përziejmë duke shtuar pak nga pak arrën e kokosit. .
Me ndihmën e një luge çaji, formojmë sfera rrumbullake. Mund të vendosim brenda 1 bajame ose lajthi.
I rrotullojmë sferat në një pjatë ku kemi vendosur kokos të grirë.
I vendosim në një pjatë dhe i lëmë 1 ditë të thahen. Më pas mund t'i konsumoni!
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment