Grijmë biskotat dhe i përziejmë me gjalpin e shkrirë. I shtypim në një tavë të rrumbullakët (diametri 20-22 cm) dhe e vendosim në frigorifer për 30 minuta.
Në një tas, rrahim kremin e djathit me sheqerin derisa të bëhet një masë e butë. Shtojmë vezët një nga një, vaniljen dhe kremin pana, duke i përzier mirë. E hedhim masën mbi bazën e biskotave dhe e pjekim në furrë të parangrohur në 160°C për 50 minuta, derisa të forcohet.
E lëmë të ftohet dhe e vendosim në frigorifer për të paktën 4 orë. Para servirjes, e dekorojmë me boronica të freskëta.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento