Sugjerojmë:

Banane me biskota, për bebet

Veshtiresia
e lehtë
Koha gatimit
Sugjerohet për:
Kalori:
1 banane
2 biskota
2 lugë qumësht gjiri, apo formule

Përgatitja:

1. Hiqjani lëkurën bananes dhe shtypeni me pirun derisa të bëhet në formë pureje.

2. Hidhini pak qumësht për të fituar një masë më të lëngshme.

3. Shtoni pastaj biskotat e zbutura që më parë me qumësht.

Përziejini të gjitha së bashku që të homogjenizohen mirë, mos të ketë copa të biskotave, apo bananes dhe jepjani bebushit.

Komento