Ananas i pjekur në skarë me nutella dhe mascarpone

2 ananas të prerë në feta
2/3 filxhan mascarpone
1/2 lugë çaji vanilje
Nutella
3 lugë arra të copëtuara
6 lugë krem
Vaj ulliri

1.Përgatitni një tigan dhe vendoseni në ngrohje të mesme.
2.Lyejeni tiganin me vaj dhe fusni fetat e ananasit të skuqen rreth 3 minuta sa të marrin ngjyrë kafe.
3.Ndërsa ananasi gatuhet në një enë shtoni mascarpone dhe vanilje duke i përzier.
4.Në një tas tjetër përzjeni nutella dhe kremin dhe i vendosni në një mikrovalë për rreth 2 minuta që të përzihen më mirë.
5.Transferoni fetat e ananasit në një pjatë të madhe.
6.Hidhni dhe përzierjen e ngrohtë të nutellës me krem.
7.Pastaj hidhni dhe përzierjen e mascarpones dhe sipër shtoni arrat e grira.

Lini një koment