Sallatë me pjepër dhe arra

Sallatë me pjepër dhe arra

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 5 minuta Koha e gatimit: 10 minuta

Ingredientët

  • 350 gram pjepër
  • 100 gram arra
  • 100 gram rukola
  • 150 gram djathë të bardhë
  • 2 lugë gjelle mjaltë
  • 2 feta bukë
  • ½ lëng limoni
  • Piper

Udhëzimet

1

Prisni pjeprin në copa të vogla dhe e kaloni në një pjatë.

2

Shtoni sipër rukolën e larë, arrat dhe djathin në copa të mëdha.

3

Në një enë të vogël shtoni lëngun e limonit, piperin dhe mjaltin. E trazoni mirë dhe ia shtoni sipër sallatës.

4

Në fund shtoni bukën e thekur, në kubikë të vegjël. Sallata është gati. Ju bëftë mirë!

Lini një koment