Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Pastroni panxharët nga lëkura dhe kërcejtë lajini mirë. E prisni në kubikë bashkë me pataten.
Ngrohni vajin në një tenxhere, shtoni panxharët, kërcejtë e prerë e hudhrën .
Skuqini për pak e shtoni pataten. Vazhdoni kaurdisjen, shtoni xhenxhefil, koriandër, piper dhe shtoni 500 ml ujë.
Mbylleni kapakun dhe lërini të ziejnë sa të zbutet panxhari.
Pasi të kenë zier, hidhini kripë dhe kalojeni masën në mikser dore duke i shtuar kosin. Trazojeni për pak sekonda sa të bëhet kremoze.
Shërbejeni me gjethe nenexhiku të freskët. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment