Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Lajmë patëllxhanët dhe i presim ato në feta të gjata e të holla.
I skuqim fetët e patëllxhanit lehtë. Më pas i largojmë nga tigani dhe i rregullojmë me pak kripë.
Presim djathin në drejtkëndësha.
Vendosim në anë të patëllxhanit djathin dhe e mbështjellim atë role.
Vendosim një pjatë me miell, një pjatë me vezë të rrahura dhe 1 pjatë me bukë të grirë.
Kalojmë roletë me patëllxhan dhe djathë fillimisht në miell, më pas në pjatën me vezë dhe në fund tek buka e grirë.
Ngrohim vajin dhe i skuqim roletë me patëllxhan.
I lëmë të ftohen pak dhe pas kësaj mund t'i shijoni!
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment