Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Ngrohni furrën në 225 gradë C.
Në një procesor ushqimi, hidhni brokolin dhe lereni të copëtohet.
Transferojeni brokolin në një tas të madh dhe shtoni vezë, 1 filxhan mocarela dhe ¼ filxhan parmixhano.
Shtoni pluhur hudhre, kripë dhe piper.
Transferoni brumin e krijuar në një tavë pjekje dhe piqeni deri sa të marrë ngjyrë të artë, 20 minuta.
Hidhni sipër salcë marinara, djathrat e mbetura dhe pepperoni dhe piqini dhe 10 minuta më shumë derisa djathi është shkrirë dhe është formuar kore.
Dekorojeni me borzilok para se ta sherbeni.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment