Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Ngrohni furrën në 225 gradë C.
Në një procesor ushqimi, hidhni brokolin dhe lereni të copëtohet.
Transferojeni brokolin në një tas të madh dhe shtoni vezë, 1 filxhan mocarela dhe ¼ filxhan parmixhano.
Shtoni pluhur hudhre, kripë dhe piper.
Transferoni brumin e krijuar në një tavë pjekje dhe piqeni deri sa të marrë ngjyrë të artë, 20 minuta.
Hidhni sipër salcë marinara, djathrat e mbetura dhe pepperoni dhe piqini dhe 10 minuta më shumë derisa djathi është shkrirë dhe është formuar kore.
Dekorojeni me borzilok para se ta sherbeni.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment