Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Vendosni një tenxhere me presion në zjarr dhe piqni suxhukun në nxehtësi mesatare.
Shtoni sherbelën dhe koprën dhe vendosni waffles në një tavë pjekje dhe sipër hidhni salçiçet.
Fshini mirë tenxheren dhe hidhni brenda 1 filxhan ujë.
Në një tas, përzieni vezë, kremin, shuruin dhe erëzat.
Hidheni përzierjen mbi suxhuk dhe waffles.
Shtoni djathin dhe mbuloni pjatën e pjekjes me fletë metalike.
Pasi ta keni mbyllur me kapak lerini të piqen për 20 minuta.
Kur mbaroni gatimin, lejoni që presioni të lirohet natyrshëm për 5 minuta dhe pastaj të lirojë me shpejtësi çdo presion të mbetur sipas udhëzimeve të prodhuesit.
Shërbejeni me shurup shtesë panje.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment