Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Në një tigan ngrohni 3 lugë vaj ulliri.
Thyeni vezën dhe shtojeni brenda pa e përzier.
Lëreni të gatuhet deri sa e bardha të marrë ngjyrë kafe të artë dhe skajet të formojnë kore.
Shtoni kripë dhe piper piper.
Në tigan të vogël të thatë hidhni në mes piperin e tymosur dhe lereni për 1 minutë.
Shtoni brenda 2 lugë vaj ulliri dhe lereni mënjanë.
Hidhni brenda 2 fetat e bukës dhe lereni deri sa të piqen pak.
Më pas hidhni sipër vezën e skuqur dhe pak vaj me piper të tymosur.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment