1.Prisni qafën e kungullit. Pastrojeni dhe priteni në copa.
2.Nxehni 1 lugë gjelle vaj ulliri në tigan.
3.Shtoni kungull dhe gatuajeni duke e nxitur herë pas here, për 8 minuta.
4.Ndërkohë, ngrohni vajin e mbetur dhe shtoni qepët.
5.Gatuajini për 6 minuta dhe shtoni hudhrën e lereni për 1 minutë.
6.Shtoni lëngun, trumzë dhe kungull dhe lerini të zihen.
7.Duke përdorur një pirun,shtoni në tenxhere fasulet e bardha dhe qiqrat.
8.Gatuani kuskusin sipas udhëzimeve të paketimit dhe përzijeni me fistikët, kajsitë, majdanozin dhe qepën e njomë.
9.Pasi supa të jetë zier sherbehet me përzierjen e kuskusit sipër.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Lini një koment