1.Prisni qafën e kungullit. Pastrojeni dhe priteni në copa.
2.Nxehni 1 lugë gjelle vaj ulliri në tigan.
3.Shtoni kungull dhe gatuajeni duke e nxitur herë pas here, për 8 minuta.
4.Ndërkohë, ngrohni vajin e mbetur dhe shtoni qepët.
5.Gatuajini për 6 minuta dhe shtoni hudhrën e lereni për 1 minutë.
6.Shtoni lëngun, trumzë dhe kungull dhe lerini të zihen.
7.Duke përdorur një pirun,shtoni në tenxhere fasulet e bardha dhe qiqrat.
8.Gatuani kuskusin sipas udhëzimeve të paketimit dhe përzijeni me fistikët, kajsitë, majdanozin dhe qepën e njomë.
9.Pasi supa të jetë zier sherbehet me përzierjen e kuskusit sipër.
Ke pyetur ndonjëherë pse djathi zviceran ka ato vrima kaq të njohura? Për vite me radhë, fëmijët (dhe ndonjëherë edhe të rriturit) janë argëtuar me idenë e minjve të vegjël që kafshojnë djathin duke lënë boshllëqe pas tyre. Por...
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
Lini një koment