Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare, vini vajin të nxehet.
Kur vaji është i nxehtë, shtoni salmon me lëkurë dhe shtoni kripë dhe piper.
Gatuajeni salmonin deri sa të marrë ngjyrë të artë, rreth 6 minuta.
Shtoni verë, lëng limoni, hudhra, dhe piper të kuq.
Vërini të zihen dhe gatuajeni salmonin duke e përzierë herë pas here me një lugë.
Kur salmoni është i errët, hiqeni nga tigani.
Shtoni gjalpë dhe lëng limoni në tigan dhe përzijeni për të kombinuar me salcë.
Lereni të zihet deri sa salca të trashet pak, 2 minuta.
Shërbejeni salmonin duke e spërkatur sipër me salcën në tigan dhe me feta të freskëta limoni dhe kopër.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment