Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare, vini vajin të nxehet.
Kur vaji është i nxehtë, shtoni salmon me lëkurë dhe shtoni kripë dhe piper.
Gatuajeni salmonin deri sa të marrë ngjyrë të artë, rreth 6 minuta.
Shtoni verë, lëng limoni, hudhra, dhe piper të kuq.
Vërini të zihen dhe gatuajeni salmonin duke e përzierë herë pas here me një lugë.
Kur salmoni është i errët, hiqeni nga tigani.
Shtoni gjalpë dhe lëng limoni në tigan dhe përzijeni për të kombinuar me salcë.
Lereni të zihet deri sa salca të trashet pak, 2 minuta.
Shërbejeni salmonin duke e spërkatur sipër me salcën në tigan dhe me feta të freskëta limoni dhe kopër.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment