Kush do Pasta Carbonara?
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Sugjerojmë:
Në një tas të madh, futni vezët, qumështin, kremin, sheqerin, kanellën, vaniljen dhe kripën.
Lyeni fetat e bukës në përzierjen e vezëve pastaj i rregulloni ato në një tigan pjekje.
Hidhni përzierjen shtesë të vezëve mbi bukë.
Mbulojeni dhe ftoheni, 2 orë.
Hidhni bajamet mbi tostin francez dhe piqini në furrë në 375 ° derisa majat e bukës kanë marrë ngjyrë të artë, rreth 35 minuta.
Shërbejini me sheqer pluhur dhe manaferra.
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
Në një tenxhere, shkrijmë gjalpin dhe skuqim qepën dhe hudhrën derisa të zbuten. Shtojmë miellin dhe e përziejmë për disa minuta derisa të marrë ngjyrë të lehtë kafe. Gradualisht shtojmë lëngun e perimeve dhe e përziejmë derisa të trashet....
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment