Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim.
Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i përziejmë me djathin parmixhan dhe piper të zi. Kur spagetit janë gati, i kullojmë dhe i shtojmë në tiganin me pancetta, duke e përzier mirë. Hiqni tiganin nga zjarri dhe shtoni përzierjen me vezë dhe djathë, duke përzier shpejt për të krijuar një salcë të butë dhe kremoze.
Shoqërohet me: Sallatë jeshile dhe një gotë verë të bardhë. Konsumohet si drekë ose darkë.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento