Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Ngroheni gjalpin në një tigan të madh dhe skuqini qepët dhe hudhrat për 5 minuta deri sa të zbuten.
Shtoni kërpudhat dhe nxitini me butësi për 5 minuta.
Hidhni supën dhe të shtoni kripë dhe piper të zi.
Ziejeni për 10 minuta derisa kërpudhat janë shumë të buta.
Hiqeni nga nxehtësia dhe lereni të ftohet për 5 minuta, pastaj hidheni supën në një blender derisa të bëhet pure.
Shtoni pana në supë dhe ngroheni për 2-3 minuta.
Shtoni erëzat për shije dhe sherbejeni me majdanoz dhe kërpudha të copëtuara.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment